Infracţiuni la regimul circulaţiei

0
502

În timp ce acţionau pentru supravegherea şi controlul traficului rutier, poliţiştii maramureşeni au constatat marţi patru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Marţi, la ora 12.06, a fost depistat în trafic un băimărean de 51 de ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei din municipiul reşedinţă de judeţ. El a fost înregistrat cu aparatura radar, deplasîndu-se cu viteza de 70 km/h, nu purta centura de siguranţă şi nu avea asupra sa permisul de conducere şi nici actul de identitate. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că băimăreanul figurează cu permisul reţinut din data de 16 aprilie a.c. pentru săvîrşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului. Bărbatul s-a ales acum cu un alt dosar penal.
O situaţie similară a fost constatată şi de poliţiştii din Recea. Ei au identificat un băimărean în vîrstă de 37 de ani, ce conducea pe raza comunei un autoturism deşi are permisul de conducere reţinut în vederea suspendării.
Un tînăr de 25 de ani din satul Chelinţa, aflat la volanul unui autoturism, a fost oprit marţi noapte în trafic, pe DN 1C, Şomcuta Mare. El a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că avea o concentraţie mai mare de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Lui i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii din Cicârlău s-au sesizat din oficiu marţi după-amiază că, pe DC 101 din localitate, un stîlp de la reţeaua electrică este rupt. În urma activităţilor întreprinse s-a constatat că, în timp ce un bărbat din Cicârlău conducea o autoutilitară spre locul de muncă, a derapat şi a intrat în stîlp. Poliţiştii au verificat documentele bărbatului şi ale vehiculului şi au constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie a maşinii avea valabilitatea expirată din data de 18 martie 2015.
În toate aceste cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.