FCM Baia Mare – Luceafărul Oradea 2-2 (0-0)

0
657

FCM Baia Mare a încheiat la egalitate partida de pe teren propriu cu gruparea de Liga a III-a Luceafărul Oradea disputată sîmbătă dimineaţa. După ce la pauză tabela era nemodificată, în partea secundă s-a marcat de patru ori. FCM Baia Mare putea deschide scorul în minutul 49, cînd Ignea a fost faultat clar în careu, dar Arnăutu a ratat penalty-ul, Goia respingînd în corner. Peste numai un minut portarul Goia a greşit nepermis, faultîndu-l în suprafaţa de pedeapsă pe Lupu. Penalty-ul a fost transformat perfect de Balaure: 1-0. Oaspeţii aveau să egaleze în minutul 62, cînd Zsombor Lukacs a rămas singur cu Ormenişan şi înscrie fără probleme cu un şut sec: 1-1. Elevii lui Dorin Toma şi Cristian Bogdan puteau reveni în avantaj, dar execuţia lui Arnăutu (73) cu capul a fost respinsă de sub transversală în corner de Goia, iar Gherman, tot cu capul (76), a trimis de puţin pe lîngă. Luceafărul va intra în avantaj în minutul 86, în urma unei greşeli comise de Păcurar la 30 m, oaspeţii scapă trei contra doi, balonul ajunge la acelaşi Zsombor Lukacs, care trimite un şut la colţul lung cu latul: 1-2. Gazdele vor egala cu un minut înainte de final, V. Pop scapă singur după o pasă primită de la Munteanu, şi-l execută pe Goia cu un şut la colţul lung, balonul lovind bara şi poposind în poartă: 2-2. Un nou meci util pentru gruparea de Liga a II-a, care l-a controlat în cea mai mare parte, în care şi-a creat situaţii bune de a marca şi pe care merita să-l cîştige. FCM Baia Mare a început această partidă în următoarea alcătuire: Ormenişan (75 Bota) – Duruş (75 Giurgiu), Hodor (75 Urs), F. Ilie (75 Salif Nogo), Lupu (75 Gherman), Ignea (75 Şter), Leonte (75 Ivănică), Păcurar, Balaure (75 Deac), Sîrbu (46 Munteanu), Arnăutu (75 V. Pop). Antrenori: Dorin Toma şi Cristian Bogdan. • Arbitri: Adrian Şuta – Gheorghe Tarba, Vlad Mare.
FCM Baia Mare mai are stabilit încă un amical în această săptămînă, în deplasare, returul cu ACS Fotbal Comuna Recea. Disputa dintre cele două echipe maramureşene se va consuma vineri, 21 august, probabil de la ora 17. Primul meci oficial pentru formaţia noastră este programat pentru 25 sau 26 august, în faza a IV-a a Cupei României, adversarul băimărenilor urmînd să se stabilească în următoarele zile la Casa Fotbalului.
Luceafărul Bălan – ACS Fotbal Comuna Recea 0-2 (0-1)
După ce în urmă cu o săptămînă ACS Fotbal Comuna Recea se impunea pe teren propriu cu 4-3, în partida retur, disputată la Jibou, formaţia maramureşeană a avut, din nou, cîştig de cauză. Jucătorii antrenaţi de Romulus Buia şi Ovidiu Mic au cîştigat cu 2-0 (1-0), prin golurile semnate de Dologa şi Chinde. ACS Fotbal Comuna Recea a început această partidă cu următorul „11”: Lovasz (46 Iura) – Mateaş, Paşca, Fazekas, Rizea, Schwarcopf, Asăujan, Khadim, Dologa, Morar şi Ciuntu. Au mai evoluat: D. Sabadâş, Apan, Voivod şi Chinde.
Înainte cu o zi de amicalul cu Luceafărul Bălan, ACS Fotbal Comuna Recea a mai avut programat un meci de pregătire. În compania formaţiei CS Unirea Săsar, de care a trecut cu scorul de 10-2 (5-1). ACS Fotbal Comuna Recea a aliniat formaţia: Iura – Mateaş, Paşca, Fazekas, Rizea, Schwarcopf, Cuc, Asăujan, Dologa, Ciuntu şi Morar. Au mai intrat: R. Buia, Apan, D. Sabadâş, D. Filip, Chinde, Khadim şi Voivod.
ACS Fotbal Comuna Recea are stabilite în această săptămînă încă trei jocuri de verificare, toate la baza sportivă din satul Săsar. Azi, 17 august, de la ora 18, cu juniorii A de la FCM Baia Mare, miercuri, 19 august, tot de la ora 18, cu juniorii A de la Sporting Recea şi vineri, 21 august, de la ora 17, cu FCM Baia Mare. Atît ACS Fotbal Comuna Recea şi CSM Sighetu Marmaţiei îşi vor afla adversarii din prima etapă marţi, 18 august, cînd la Casa Fotbalului va avea loc tragerea la sorţi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.