Amenzi de peste 10.000 de lei

0
488

Poliţiştii rutieri aflaţi în trafic pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere au constatat, în cursul zilei de luni, peste 50 de contravenţii. Astfel, ei au aplicat amenzi în valoare de peste 10.000 de lei şi, ca măsură complementară, au reţinut patru permise de conducere şi au retras tot atîtea certificate de înmatriculare.
Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare şi poliţiştii rutieri din Seini, împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş, au organizat luni acţiuni pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă semnificaţia culorii roşii a semaforului precum şi a celor care se deplasează cu autoturisme cu defecţiuni tehnice. În urma controalelor efectuate pe principalele artere de circulaţie din cele două oraşe, poliţiştii au aplicat peste 50 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 10.500 de lei.
Totodată, s-a dispus reţinerea a patru permise de conducere şi retragerea a tot atîtea certificate de înmatriculare.

Fetiţă accidentată grav la Baia Sprie

Pe DJ 5, între localităţile Baia Sprie şi Chiuzbaia, a avut loc luni un accident de circulaţie soldat cu rănirea gravă a unei fetiţe de 4 ani. La faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie în vîrstă de 54 de ani, din Baia Mare, se deplasa cu un autoturism între localităţile Baia Sprie şi Chiuzbaia. Pe o porţiune de drum în aliniament, conducătoarea auto a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit carosabilul şi a intrat în coliziune cu un stîlp de la reţeaua electrică. Impactul s-a soldat cu rănirea gravă a unei fetiţe de 4 ani, aflată pe bancheta din spate a autoturismului, şi rănirea uşoară a şoferiţei. Amîndouă au fost transportate la spital, unde au rămas internate.
Conducătoarea auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.