Mal de pămînt surpat

0
542

Ieri, 26 august, prin intermediul numărului unic pentru urgenţă 112, pompierii maramureşeni au fost anun­ţaţi că un mal de pămînt s-a surpat peste o persoană în localitatea Vişeu de Sus.
În cel mai scurt timp, la faţa locului s-au deplasat militarii din cadrul Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus împreună cu un echipaj de prim-ajutor din cadrul SMURD Vişeu de Sus şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă. Pompierii au săpat aproximativ 30 de minute pînă au ajuns la bărbatul surprins de malul de pămînt, în şanţul adînc de 3 metri. Imediat, bărbatului i-au fost aplicate manevrele de resuscitare la care a răspuns şi a fost transportat la Centrul de Primiri Urgenţe din localitate.
În ajutorul bărbatului, a fost solicitat şi un echipaj medical care urma să sosească cu elicopterul SMURD de la Arad pentru a-l transfera la Spitalul de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare. Acesta nu a mai putut ajunge la Vişeu de Sus, avînd o altă intervenţie, iar bărbatul a fost transportat la spitalul din Baia Mare cu echipajul TIM de la SMURD Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.