Patru bănuiţi de furt

0
535

În urma măsurilor întreprinse, poliţiştii din Vişeu de Sus au identificat miercuri, 26 august, trei persoane bănuite de comiterea unui furt pe raza localităţii.
Un bărbat din Vişeu de Sus a sesizat poliţia că a fost victima unui furt. El a declarat că la data de 24 august a.c. i-a fost sustrasă suma de 550 de euro din autoturismul parcat pe strada 22 Decembrie din localitatea de domiciliu. Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţişti au dus la identificarea a trei persoane, cu vîrste cuprinse între 27 şi 35 de ani, bănuite de comiterea faptei. Banii sustraşi au fost recuperaţi şi restituiţi părţii vătămate, iar poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
Şi poliţiştii din Ulmeni au identificat un bărbat de 35 de ani, din Chelinţa, care marţi, 25 august, a pătruns în locuinţa unei femei din Ulmeni şi a sustras suma de 250 de lei. Bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cercetaţi pentru infracţiuni silvice

Doi bărbaţi din localitatea Breb, care au sustras mai mulţi arbori din pădurea unui consătean, sînt cercetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere şi furt de arbori.
La data de 21 august a.c., un bărbat domiciliat în satul Breb, comuna Ocna Şugatag, a sesizat poliţia că persoane necunoscute au tăiat şi sustras fără drept mai mulţi arbori de esenţă fag de pe proprietatea sa, din locul numit „Secătura Gutin”. La cîteva zile de la sesizare, poliţiştii au identificat doi consăteni de-ai reclamantului, bănuiţi de comiterea faptei. Pe numele acestora, bărbaţi în vîrstă de 29 şi 34 de ani, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.