Programul “Litoralul pentru Toţi”

0
373

Românii îşi pot cumpăra vacanţe la preţuri reduse prin programul „Litoralul pentru Toţi” care se derulează în perioada 31 august – 11 octombrie, tarifele fiind cuprinse între 159 lei şi 605 lei de persoană/sejur.
Turiştii beneficiază şi de varianta „All Inclusive” care asigură toate cele 3 mese servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. Tarifele maximale la „All Inclusive”, 5 nopţi/persoană, ajung până la 765 lei – pentru un hotel de 3 stele şi 985 lei – pentru un hotel de 5 stele.
Tarifele maximale pentru 6 nopţi de cazare, pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie, sunt cuprinse între 205 lei – la un hotel de o stea, fără mic dejun, şi 605 lei la un hotel de 5 stele, cu mic dejun.
Pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele, pentru un sejur de 6 nopţi/persoană, ajung la 159 lei – la un hotel de o stea, fără mic dejun. La un hotel de 5 stele, preţul este de 469 lei, cu mic dejun.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.