Indisciplinaţii, reprimiţi în lot

0
574

Viorel Fotache şi Uros Vilovski au fost reprimiţi în lotul campioanei, după ce săptămîna trecută cei doi au fost excluşi pe motiv de indisciplină. De altfel, aceştia nici nu au făcut parte din lotul campioanei pentru meciul cu Steaua Alexandrion Bucureşti.
Doar în cazul unui rezultat pozitiv cu Steaua, Fotache şi Vilovski urmau să fie reprimiţi în lot, Minaur remizînd în capitală (29-29). „Prima decizie luată a fost de suspendare a celor doi jucători, Fotache şi Vilovski, pentru modul în care ei au înţeles să se pregătească, iar separat am dorit să tragem un semnal de alarmă, pentru modul în care Fotache, în calitate de căpitan al echipei, nu a reuşit să combată acele acte de indisciplină ale colegilor lui”, a declarat noul vicepreşedinte al echipei, Flaviu Leşe.
De asemenea, s-a tot vehiculat în ultimele zile şi de o posibilă schimbare în cazul celor doi tehnicieni datorită rezultatelor modeste din acest debut de campionat, variantă infirmată de conducerea clubului de pe Valea Roşie. „Am decis ca în continuare să acordăm gir total echipei tehnice. Astfel, vom susţine în continuare această echipă tehnică, cea care a obţinut toate trofeele pe care le putea obţine pe plan intern”, a continuat Flaviu Leşe.
Cît privesc restanţele salariale, vicepreşedintele clubului a precizat că situaţia nu este foarte gravă şi că problema va fi rezolvată în perioada următoare. „Problema cu salariile se va rezolva, fără un termen exact. Problema există, am recunoscut-o cu toţii, dar avem nevoie de puţin timp pentru a găsi cele mai bune soluţii, pe care cu siguranţă le vom găsi. Separat de acest lucru, cei din echipă au înţeles ca procesul lor de instruire şi antrenament trebuie să continue fără rabat, astfel încît performanţele echipei să fie la nivelul aşteptărilor şi la nivelul contractelor pe care le au fiecare dintre jucători”, a explicat vicepreşedintele echipei.
În altă ordine de idei, conducerea campioanei a decis retragerea banderolei de căpitan lui Viorel Fotache, aceasta urmînd să fie preluată de Marius Sadoveac, iar vicecăpitan a devenit Antonio Pribanic.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.