HCM Baia Mare se alătură campaniei iniţiate de FCM Baia Mare

0
331

Vicecampioanele României vor sa îi dea o şansă la viaţă micuţei Denisa. Clubul HCM Baia Mare a anunţat că se alătură campaniei iniţiate de Fotbal Club Municipal Baia Mare şi că intenţionează să îi doneze Denisei toate încasările de la partida din etapa a şasea a Ligii Naţionale, dintre HCM Baia Mare şi HC Zalău.
Cazul micuţei Denisa le-a impresionat pe vicecampioanele României, care au decis să se implice în această acţiune umanitară şi să contribuie la strîngerea de fonduri pentru tratamentul ei. “Clubul nostru doreşte ca toate încasările pe care le va obţine la meciul de miercuri, 23 septembrie, în Sala Sporturilor din Baia Mare, contra echipei HC Zalău să fie donate acestei fetiţe, pentru a încerca să o ajutăm, să contribuim şi noi aşa cum putem. Ea este o fetiţă, noi sîntem o echipă de handbal feminin şi dorim să o ajutăm să se opereze în timp cît mai scurt”, a declarat directorul executiv, Liviu Bala.
Jucătoarele, dar şi staff-ul tehnic al vicecampioanei speră ca suporterii să fie alături de echipă şi, în acest fel, sumele încasate la partida de miercuri să fie cît mai mari. “Aşteptăm suporterii să vină în număr cît mai mare la meciul cu Zalăul, să susţinem acest caz şi ne dorim din suflet ca Denisa să fie bine”, a declarat Adriana Nechita.
“Ne dorim ca publicul băimărean să vină în număr cît mai mare la acest meci pentru a o ajuta pe Denisa, ne dorim din tot sufletul să se facă bine şi noi sîntem alături de ea”, a mărturisit Valentina Ardean-Elisei. “Echipa noastră îşi doreşte mult să ajute această fetiţă, să fie sănătoasă, atît prin numărul mare de spectatori pe care îi aşteptăm la meci, cît şi prin jocul nostru”, a declarat tehnicianul Aurelian Roşca.
Denisa Melinda Medan avea doar patru luni atunci cînd medicii i-au pus un diagnostic cumplit: microcefalie, iar de atunci şi pînă acum a dobîndit nu mai pu­ţin de 12 boli, singura ei şansă fiind o intervenţie chirurgicală în străinătate, al cărei cost se ridică la circa 40.000 de euro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.