Acţiune pentru siguranţa pietonilor

0
352

– amenzi de peste 10.000 lei şi 9 permise reţinute –
În cadrul campaniei de educaţie rutieră „NU TRECE DINCOLO!”, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au desfăşurat, luni, între orele 7 şi 21, o acţiune pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor, în urma căreia poliţiştii au aplicat 41 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 10.000 lei. De asemenea, ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 9 permise de conducere, dintre care 7 pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.

Dosare penale pentru infracţiuni rutiere

• Luni, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş, care desfăşurau o acţiune pe drumul comunal din Cicîrlău Vii, au oprit, pentru control, un băimărean, care se deplasa cu un ATV ce nu avea aplicată plăcuţa cu numărul de înmatriculare. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că vehiculul este neînmatriculat, iar băimăreanul, de 20 de ani, nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
• Pe DN 18, în comuna Petrova, poliţiştii au depistat un sighetean, în vârstă de 61 de ani, care se deplasa cu autoturismul, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. El a fost condus la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.