Amenzi de peste 387.000 de lei aplicate într-o săptămînă de poliţişti

0
489

– 154 de şoferi au condus cu viteză peste limita legală • 89 de permise reţinute şi 39 certificate de înmatriculare retrase –
Săptămâna trecută, poliţiştii maramureşeni au acţionat, în baza planului „Sărbători de Iarnă în Siguranţă”, pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, prevenirea accidentelor rutiere, depistarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă legis­laţia în domeniul silvic şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
Poliţiştii au constatat 95 de infracţiuni, dintre care 39 privind circulaţia pe drumurile publice, şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 387.618 de lei. Totodată, au fost aplicate 1.528 de sancţiuni contravenţionale, 1.246 dintre acestea fiind încălcări ale prevederilor OUG 195/2002. 154 de conducători auto au fost depistaţi în timp ce conduceau autovehicule cu viteză peste limita legală admisă. Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 89 permise de conducere şi au retras 39 de certificate de înmatriculare.

Urmărit naţional depistat la Bozînta Mică

În urma măsurilor întreprinse, poliţiştii din Recea au identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, dispărut din centrul de cazare al Mănăstirii Prislop, la data de 26 septembrie 2015. El a fost identificat pe raza localităţii Bozânta Mică. Bărbatul a declarat că, în perioada în care a fost reclamat dispărut, nu a fost victima vreunei infracţiuni.

Bănuiţi de furt identificaţi de poliţişti

Poliţiştii din Groşi au identificat un tânăr, de 29 de ani, din judeţul Suceava, bănuit că, la data de 16 decembrie 2015, ar fi sustras două telefoane mobile. Prejudiciul, în valoare de 400 lei, a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, un bărbat din comuna Săcălăşeni.
Un tânăr, de 29 de ani, din Ulmeni, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Din primele cercetări a reieşit că tânărul a profitat de faptul că uşa de acces era deschisă şi a pătruns într-o locuinţă, din Mireşu Mare, de unde a sustras 600 de lei.
Poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale Vişeu de Sus au identificat un bărbat, de 55 de ani, din localitate, bănuit de comiterea a două furturi din gospodării. Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi restituit părţilor vătămate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.