Azi, campionii au nevoie de sprijinul suporterilor

0
639

• HCM Minaur Baia Mare – CSM Ploieşti •

HCM Minaur Baia Mare are programată azi, 8 februarie, o nouă etapă în liga naţională masculină, campioana urmînd să se dueleze, începînd cu ora 19.30, în direct la Digi Sport 2, cu CSM Ploieşti.
Un alt meci dificil pentru formaţia lui Petre Pop, avînd în vedere că tehnicianul băimărean are la dispoziţie doar opt jucători, dintre care un singur portar, Paul Simulescu. Gruparea de pe Valea Roşie, chiar şi cu 8 jucători, a fost foarte aproape în etapa precedentă să se impună pe terenul Politehnicii Timişoara, dar pînă la urmă formaţia noastră s-a recunoscut învinsă cu 24-26, şi cu aportul celor doi arbitri. Duelul cu CSM Ploieşti este important pentru ambele grupări, care se află în partea inferioară a clasamentului şi care-şi propun evitarea retrogradării. Din păcate, campioana nu mai poate spera la un loc de play-off, chiar dacă şanse mai există în acest moment. Subţirimea lotului este principalul impediment care stopează campioana în realizarea acestui obiectiv. Probabil că jucătorii şi Petre Pop se mai gîndesc la accederea în play-off, iar dacă acest obiectiv va fi atins, HCM Minaur va scăpa de emoţiile retrogradării. Indiferent pe ce loc vor termina sezonul regulat aceşti jucători minunaţi, ei sînt de apreciat pentru modul cum se luptă în fiecare meci, din primul şi pînă-n ultimul minut. Iar iubitorii handbalului trebuie să fie în continuare alături de această echipă care nu cedează în niciun moment şi azi, dar şi la etapele viitoare, cei care vor intra în teren au nevoie de sprijinul necondiţionat al suporterilor care iubesc cu adevărat această echipă. Şi cu sprijinul dvs., al suporterilor, HCM Minaur poate obţine azi, dar şi la meciurile următoare, victorii.
Disputa dintre HCM Minaur Baia Mare şi CSM Ploieşti va fi condusă de cuplul M. Sas (Bihor) / M. Pintea (Cluj), iar observator FRH este G. Năsturel (Caraş Severin).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.