RCS-RDS şochează piaţa de energie: Facturi la curent cu 13% mai mici pentru populaţie

0
568

Compania RCS-RDS, cel mai mare furnizor de cablu şi servicii de internet fix din România, vine cu o ofertă de energie electrică pentru clienţii casnici, unde preţurile sînt chiar cu 29% sub cele reglementate. Mai mult, preţul Digi Energy este unul de-a dreptul fantastic, cu 25% mai mic decît ceea ce se practică acum pe piaţa de energie pentru consumatorii casnici.

Digi Energy vinde consumatorilor casnici energie electrică la un preţ de 165 lei MWh, fără TVA, la care se adaugă taxele şi tarifele reglementate de Autoritatea de Reglementare în Energie: tarifele de transport, distribuţie, serviciile de sistem, taxa pentru cogenerarea de înaltă eficienţă, contravaloarea certificatelor verzi şi acciza – potrivit ofertei prezentate de companie pe site-ul său.
În plus, compania oferă reduceri pentru cei care sînt deja clienţi RCS&RDS şi pentru pensionari. Astfel, gospodăriile care au internet fix de la RCS-RDS sau cele care au cablu TV primesc o reducere de 10 lei/MWh, fără TVA, de unde rezultă un preţ pe kWh de 0,155 lei, fără TVA. Dacă este vorba despre pensionari care aleg să primească energie electrică de la RCS&RDS, reducerea va fi de 20 de lei, deci preţul pe kWh va fi de 0,145 lei. Reducerile se acordă pentru contractele de furnizare de energie electrică semnate pentru o perioadă de 12 luni şi dacă viitorul abonat Digi Energy nu va renunţa în această perioadă la serviciile de internet şi/sau cablu TV de la RCS&RDS.
În concluzie, oferta de preţ a RCS-RDS este cu 15% mai mică decît oferta standard de la Enel, cu 20% dacă se aplică reducerea pentru cei care au un contract cu RCS&RDS şi cu 25% dacă viitorii abonaţi la serviciile Digi Energy sînt deja abonaţi RCS şi sînt şi pensionari. (v.i.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.