Împreună, găsim soluţii bune pentru Baia Mare. Acţiunile de ecologizare continuă şi în weekend la barajul Firiza

0
422

O nouă acţiune de ecologizare se va desfăşura sâmbătă, 12 martie, la barajul Firiza, cu ocazia Zilei Gărzii Naţionale de Mediu. În zonă s-au adunat munţi de gunoaie care pun în pericol sănătatea băimărenilor.
Avocatul Cristian Niculescu Ţâgârlaş a anunţat că, la fel ca la precedente acţiuni de ecologizare, va fi alături de toţi cei care vor să ajute la strângerea gunoaielor de lângă lac.
„Salut apelul lansat de Garda Ecologică Baia Mare. Mă bucur că iniţiativa noastră recentă are continuitate şi finalitate. Voi fi şi eu la barajul Firiza, alături de băimăreni, de toţi cetăţenii care militează pentru o natură curată într-un oraş verde”, a declarat Cristian Niculescu Ţâgârlaş, preşedintele PNL Baia Mare.
Numărul factorilor care poluează sursa de apă potabilă a municipiului Baia Mare a crescut tot mai mult, astfel încât de la începutul lunii martie, Cristian Niculescu Ţâgârlaş a făcut apel la cetăţeni să i se alăture în acţiunea de ecologizare de la barajul Firiza, arătând că e nevoie de protejarea zonei şi asigurarea unui mediu sănătos.
Băimărenii care s-au mobilizat la acţiunile de ecologizare precedente au strâns aproximativ 90 de saci cu gunoaie doar dintr-o singură zonă de picnic, ceea ce întăreşte ideea că e mult de lucru în zonă.
Cine doreşte să participe este aşteptat în staţia de autobuz de la stadion, sîmbătă, începând cu ora 10.00, sau direct la barajul Firiza. (A.F)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.