Doi maramureşeni sînt bănuiţi de trafic internaţional de droguri

0
493

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş şi procurorul DIICOT – Biroul Teritorial Maramureş, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca şi al jandarmilor, au efectuat cinci percheziţii la domiciliile a doi maramureşeni bănuiţi de trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc (amfetamină şi canabis), ocazie cu care au fost descoperite şi ridicate, în vederea cercetărilor, 100 de grame amfetamină, sub formă de comprimate şi pulbere, aproximativ 10 gr de canabis, şi sume de bani, suspectate a proveni din activitatea infracţională.
Din cercetări a reieşit că, unul dintre bănuiţi ar fi introdus în ţară, în mod repetat, droguri de risc şi mare risc, pe care le-a comercializat la diferite persoane din judeţul Maramureş, dar şi pentru consum propriu.
Procurorul DIICOT Maramureş a dispus reţinerea celor doi bănuiţi pentru 24 de ore. În cauză se continuă cercetări sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul drogurilor.

În Fărcaşa – amenzi de peste 20.000 de lei pentru infracţiuni silvice

Marţi, 5 aprilie, între orele 15 şi 20, poliţişti din Fărcaşa împreună cu specialişti din cadrul Ocolului Silvic Borleşti, au organizat o acţiune pentru prevenirea infracţiunilor la regimul silvic dar şi pentru menţinerea unui climat de siguranţă rutieră. Astfel, poliţiştii au controlat 27 de autovehicule şi au legitimat 32 de persoane. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au aplicat 13 sancţiuni contravenţionale, 6 dintre acestea fiind abateri de la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. Valoarea amenzilor este de 20.155 de lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.