Arestaţi pentru instigare la tîlhărie…

0
406

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului E.Z.N, în vârstă de 17 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la tâlhărie.
Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 1 iunie, în jurul orei 14, în timp ce se aflau pe raza municipiului Baia Mare, inculpatul E.Z.N. l-a determinat pe minorul H.I., în vârstă de 12 ani, să-i smulgă persoanei vătămate M.F. lănţişorul de la gât. Astfel, cei doi au urmărit-o pe persoana vătămată, iar minorul H.I. s-a apropiat de aceasta şi i-a smuls de la gât lănţişorul, cu medalion din aur, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 1.000 lei, care a fost recuperat.
Dosarul a fost înaintat instanţei, cu propunere de arestare preventivă a inculpatului, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

… şi pentru tîlhărie

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului M.A.M., în vârstă de 17 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 27 mai, în jurul orei 16.20, inculpatul M.A.M. a urmărit-o pe persoana vătămată B.R. pe str. Grănicerilor din Baia Mare şi i-a smuls de la gât un lănţişor cu medalion din aur, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 1.200 lei.
Dosarul a fost înaintat instanţei, cu propunere de arestare preventivă a inculpatului, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.