CSŞ 2 cîştigă finala băimăreană cu CSM

0
481

• 5 trofee în acest sezon pentru echipa lui Răzvan Popovici

CSŞ 2 Baia Mare a cîştigat vineri, 24 iunie, titlul naţional şi la DNJ Under 16. În finala disputată pe Stadionul Mihai Naca din Constanţa, elevii lui Răzvan Popovici s-au impus în faţa celor de la CSM Baia Mare cu 24-7. Mai mult, aceştia au terminat neînvinşi Turneul Final, după ce au cîştigat şi cele trei meciuri disputate în grupe.
Elevii lui Răzvan Popovici cîştigă astfel o finală 100% băimăreană, adăugîndu-şi în palmares şi titlul naţional la U16, după ce şi-au adjudecat şi Cupa României la această categorie de vîrstă. În plus, CSŞ 2 Baia Mare deţine în acest sezon titlul naţional şi Cupa României şi la U18, dar şi titlul naţional la U17, rugby în 7. „A fost o finală grea, aşa cum sînt toate finalele, cu atît mai mare este bucuria că am cîştigat. Am început bine meciul, însă a urmat o cădere în partea a doua, însă la final, important este că am ieşit învingători. Îi felicit pe băieţi pentru faptul că au tratat cu seriozitate toate meciurile şi că au luptat pentru victorie”, a declarat Răzvan Popovici, antrenorul cu cinci trofee în palmaresul acestui sezon.
CSM Olimpia şi-a adjudecat medaliile de bronz după ce a învins, în finala mică a competiţiei, pe ACS Tomitanii cu 21-0. Pe locul 5 s-a clasat CSŞ Bârlad, care a învins pe CSŞ Steaua Bucureşti cu 19-3. În meciul pentru locurile 7-8, a doua reprezentantă a Constanţei, Cleopatra Mamaia, a învins pe LPS Focşani cu 5-0, terminînd astfel pe locul 7 (super-liga.ro).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.