Dorin Toma – Dănuţ Sabou, noul cuplu de antrenori de la Viitorul Ulmeni

0
1269

Dorin Toma – Dănuţ Sabou este noul cuplu de antrenori de la gruparea de liga a III-a Viitorul Ulmeni, primul meci oficial al celor doi tehnicieni fiind programat pentru miercuri, 10 august, în faza I a Cupei României, cu ACS Fotbal Comuna Recea.
Dar pînă la jocul din Cupa României, Viitorul Ulmeni are stabilit pentru azi un meci amical, de la ora 11, în deplasare, cu FC Gloria Bistriţa, grupare ce a promovat şi ea în acest sezon în eşalonul trei. Cele două adversare de azi se vor revedea şi peste o săptămînă, cînd este programată revanşa. De asemenea, echipa antrenată de Dorin Toma şi Dănuţ Sabou mai are perfectat, momentan, încă un joc de verificare, pe 20 august, cu FC Zalău, pe teren propriu. „Obiectivul echipei noastre pentru noul sezon este menţinerea în eşalonul trei şi formarea unei echipe competitive, care să etaleze un fotbal de calitate”, ne-a declarat proaspătul tehnician al Viitorului Ulmeni, Dorin Toma.
Campionatul Ligii a III-a debutează pentru Viitorul Ulmeni la finalul acestei luni sau începutul lui septembrie, cînd gruparea maramureşeană va evolua, mai mult ca sigur, pe teren propriu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.