Gabriela Tulbure, primarul oraşului Seini – aleasă prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Oraşelor din România

0
597

În perioada 3-5 august 2016, la Bucureşti a avut loc Adunarea Generală a Oraşelor din România, eveniment la care au fost prezenţi 180 de primari de oraşe din cei 217 edili existenţi la nivelul întregii ţări.
În prima zi a AOR, Comitetul Director, din care fac parte 24 de membri, au propus preşedintele pentru următorul mandat, prim-vicepreşedintele, cei 7 vicepreşedinţi regionali, 2 membri şi trei supleanţi. Cu unanimitate de voturi a fost desemnat ca preşedinte, primarul oraşului Balj, Mădălin Teodorescu, funcţia de prim-vicepreşedinte revenindu-i primarului de Seini, Gabriela Tulbure. Printre membri supleanţi se mai regăseşte un primar din Maramureş, respectiv edilul de Baia Sprie, Dorin Paşca.
Gabriel Zetea, preşedintele PSD Maramureş şi preşedinte al Consiliului Judeţean a arătat că funcţia de prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Oraşelor din România, obţinută de primarul oraşului Seini, Gabriela Tulbure, este o recunoaştere a meritelor profesionale ale edilului din Seini, dar demonstrează  şi faptul că executivul judeţean al social-democraţilor a promovat în administraţia locală şi judeţeană doar oameni competenţi. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.