Gold Stars Baia Mare, aur şi argint la a X-a ediţie a Traversării Tarniţei

0
441

Sportivii Asociaţiei Club Sportiv Gold Stars Baia Mare au fost prezenţi la cea de-a X-a ediţie a Traversării Tarniţei 2016, înot în ape deschise. Probele cuprinse în cadrul acestei competiţii sportive sînt de 6.500 metri şi 1.500 de metri. Delia Ana Kovacs a reuşit şi de această dată să cucerească locul I în proba de 6.500 metri la categoria de vîrstă 40-49 de ani, precum şi locul 2 per clasament final feminin.
Ţura Adrian Flavius, categoria 40-49 de ani, s-a clasat pe un onorabil loc 18  în proba de 6.500 metri, îno­tînd pentru prima oară o distanţă atît de lungă în ape deschise.
În proba de 1.500 metri, băimărenii au reuşit să urce pe podium. Delia Ana Kovacs s-a clasat pe locul I la categoria de vîrstă, precum şi locul II în clasamentul open feminin, înotînd proba în 21 de minute şi 31 de secunde. Răzvan Cristian Oros a urcat pe treapta a doua a podiumului, cucerind o medalie de argint la categoria de vîrstă 40-49 de ani. Tot în proba de 1.500 metri înot în ape deschise, Adrian Flavius Ţura s-a clasat pe locul IV.
Delia Ana Kovacs: „A fost o nouă provocare pentru sportivii Clubului Sportiv Gold Stars Baia Mare. Ne bucurăm că şi de această dată am reuşit să reprezentăm onorabil judeţul şi implicit Baia Mare la o competiţie cu tradiţie. Proba de 6.500 metri a fost destul de grea avînd în vedere că la coada lacului temperatura apei a fost de doar 18 grade Celsius. Ne-am bucurat de revederea colegilor din ţară care participă la astfel de competiţii în ape deschise. Felicitări tuturor concurenţilor care înţeleg cît de important este sportul pentru sănătate”.
Adrian Flavius Ţura: „Am înotat pentru prima oară distanţa de 6.500 metri în ape deschise. Nu a fost uşor, însă mă bucur că am reuşit să mă autodepăşesc şi mai ales să termin cursa avînd în vedere temperatura apei. Sportul este un mod de viaţă pentru mine insuflat de tatăl meu, profesorul de sport din Târgu Lăpuş, Ioan Ţura”.
Cristian Răzvan Oros: „Este pentru prima oară cînd particip la un concurs de înot în ape deschise. Nu m-am aşteptat să fie atît de mulţi participanţi. Mă bu­cur că am cucerit medalia de argint la 1.500 metri. Sper că şi în viitor să fiu prezent la astfel de concursuri avînd în vedere că sînt diferite de cele organizate în bazin, unde ai posibilitatea să te orientezi şi este mult mai uşor să înoţi”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.