Amenzi de peste 11.000 de lei în Seini pentru depăşirea limitei legale de viteză

0
413

În cadrul unor activităţi desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere pe raza oraşului Seini, poliţiştii au depistat mai mulţi şoferi care au depăşit regimul legal de viteză, valoarea amenzilor depăşind suma de 11.000 de lei.
Poliţiştii oraşului Seini au acţionat, în perioada 22-24 august, pe raza oraşului, pentru a determina participanţii la trafic să adopte un comportament responsabil şi să respecte regulile de circulaţie. A fost acordată o atenţie sporită prevenirii accidentelor rutiere generate de nerespectarea limitei legale de viteză.
Astfel, pentru încălcarea normelor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii au aplicat 28 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a amenzilor aplicate depăşeşte suma de 11.000 de lei. Dintre acestea, cele mai multe au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor de viteză, factor principal în producerea accidentelor de circulaţie.

Accident rutier la Borşa

Joi seara, în jurul orei 21.20, poliţia a fost sesizată că pe raza oraşului Borşa s-a produs un accident rutier, soldat cu victime.
Doi tineri, ambii de 17 ani, au fost răniţi după ce motocicleta cu care se deplasau pe strada Libertăţii a fost acroşată frontal de un autoturism. Accidentul s-a produs în faţa parcării unui centru comercial, în condiţiile în care conducătorul autoturismului a efectuat un viraj la stânga, cu intenţia de a intra în parcare, fără a acorda prioritate de trecere motocicletei. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un autoturism ce se afla parcat în afara părţii carosabile.
Cei doi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, unde au rămas internaţi sub supraveghere medicală.
Conducătorul autoturismului, un borşean în vârstă de 44 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii au constatat că, motociclistul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, motocicleta era neînmatriculată, iar în momentul accidentului nu avea în funcţiune lumina de întâlnire.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.