Reţinut pentru tentativă şi furt calificat

0
457

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 28.08.2016, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului VARGA CAROL, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat. La aceeaşi dată faţă de inculpat a fost luată măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore.
Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 28.08.2016, în jurul orei 00.15, inculpatul Varga Carol a spart cu o piatră geamul portierei autoutilitarei marca Ford Tranzit, aparţinând persoanei vătămate Z.V., parcată în dreptul unui imobil pe str. Grănicerilor, din Baia Mare, iar din interior a sustras un extinctor, cauzând un prejudiciu în valoare de 800 lei, după care s-a deplasat la autoutilitara marca Peugeot Boxer, aparţinând persoanei vătămate B.M.I, parcată în apropiere, a spart cu o piatră geamul portierei şi a încercat să sustragă din interior bunuri, fiind surprins de organele de poliţie.
La data de 28.08.2016, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.