Victorie şi în al doilea amical cu Târgu Mureş

0
484

CS Minaur s-a impus şi în al doilea meci amical jucat în deplasare la Mureşul Târgu Mureş, scor 33-26, după ce în primul fetele antrenate de Simona Maior-Paşca şi Ioana Marta au cîştigat cu 30-22. La pauza jocului, Mureşul Târgu Mureş a condus cu 19-16.
Începutul de joc a fost echilibrat, gazdele conducînd cu 3-2 după primele cinci minute de joc. CS Minaur a preluat conducerea după ce a marcat trei goluri consecutive, ducînd scorul la 3-5 (minutul 9). Gazdele au egalat la şase în minutul 14, iar cinci minute mai tîrziu, cu patru goluri marcate consecutiv, au dus scorul de la 9-9 la 13-19. Cu cinci minute înainte de final, diferenţa dintre cele două echipe a fost de trei goluri, scor 15-12, aceasta fiind şi diferenţa cu care s-a intrat la pauză, scor 19-16.
Diferenţa înregistrată la pauză s-a menţinut şi în prima jumătate a reprizei secunde, CS Minaur egalînd la 21 abia în minutul 44. Egalitatea s-a menţinut pînă în minutul 50, cînd de la scorul de 24-24, gazdele de la Târgu Mureş au marcat doar de două ori pînă la finalul partidei, iar CS Minaur a înscris nu mai puţin de nouă goluri, partida încheindu-se cu victoria noastră, scor 33-26.
Pentru CS Minaur urmează la sfîrşitul acestei săptămîni, în 3 şi 4 septembrie, un turneu amical ce se va desfăşura în Baia Mare. Pe lîngă echipa noastră vor mai participa CSU Reşiţa, CSU Oradea şi Crişul Chişineu-Criş. (minaur.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.