Centura de siguranţă vă poate salva viaţa!

0
418

11 participanţi la traficul rutier au fost depistaţi, luni, 12 septembrie, între orele 10-14, în timp ce se deplasau cu autovehicule pe drumurile publice şi nu aveau ataşată centura de siguranţă. Totodată au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare pentru defecţiuni tehnice.
Poliţiştii din Săliştea de Sus şi Săcel au desfăşurat o acţiune rutieră pe principalele artere de circulaţie din zona de competenţă. La activităţi au participat şi reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş. Prin acţiunea desfăşurată s-a urmărit, în principal, să se verifice dacă ocupanţii autovehiculelor folosesc centura de siguranţă şi dacă autovehiculele aflate în trafic îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege privind starea tehnică.
Astfel, au fost controlate 29 de autovehicule şi 5 transporturi de material lemnos, pentru abaterile constatate fiind aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale. 11 dintre acestea au fost aplicate ocupanţilor autovehiculelor, care au fost depistaţi deplasându-se pe drumurile publice fără să aibă ataşată centura de siguranţă. Valoarea totală a amenzilor este de peste 5.000 lei. Totodată, poliţiştii participanţi la acţiune au luat măsura complementară de reţinere a 5 certificate de înmatriculare ale autovehiculelor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.