Liviu Dragnea a cumpărat ceapă iute de Codru

0
461

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat duminică la ”Tîrgul Cepelor” din Asuaju de Sus, cel mai renumit festival din Ţara Codrului. La ediţia din acest an, au fost prezenţi circa 10.000 de oameni.
Deschiderea oficială a avut loc la ora 12, conform programului stabilit de primarul Vasile Boitor, iar Liviu Dragnea a ajuns la festival în jurul orei 15. După ce a făcut o „baie de mulțime”, însoțit de președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, parlamentari și consilieri județeni, Liviu Dragnea s-a adresat locuitorilor din Codru.
Liviu Dragnea: ”Am venit cu drag la Asuaj, am cumpărat ceapă roșie, ceapă albă şi usturoi de la trei doamne care sînt tocmai din Pericei, satul natal al actualului premier, Dacian Cioloș. Le-am spus că îi voi duce și lui, pentru a-i aminti că noi susținem producătorii locali. Am aflat și o mică istorioară despre cum trebuie crescută ceapa și mi s-a părut extrem de interesantă…”
Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a spus: „Printr-un program românesc, Programul Național de Dezvoltare Locală, am făcut investiții importante în Maramureș, mai ales în zona Codru. Aproape fiecare comunitate de aici a beneficiat de bani pentru ca drumurile să fie cu adevărat europene, pentru investiții în canalizări și poduri. PNDL a fost programul inițiat de fostul vicepremier și ministru al MDRAP, Liviu Dragnea, iar investițiile făcute au fost pentru oameni”. (A.B.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.