Amenzi de peste 60.000 lei şi 19 permise reţinute în week-end

0
353

La finalul săptămânii trecute, şoferii şi pietonii care au încălcat normele rutiere în vigoarea au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de aprox. 60.000 lei. De asemenea, au fost reţinute, în vederea suspendării, 19 permise de conducere şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.
Vineri, 21 octombrie, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au acţionat pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea regulilor de circulaţie de către pietoni sau de neacordarea priorităţii de trecere pietonilor. În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 39 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut, pentru neacordarea priorităţii de trecere, 8 permise de conducere. Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 21.500 lei.
În cadrul altor activităţi desfăşurate sâmbătă şi duminică, poliţiştii rutieri au acordat o atenţie sporită prevenirii accidentelor rutiere generate de nerespectarea limitei legale de viteză. Dintre cele 54 de sancţiuni aplicate 31 au fost pentru depăşirea limitei legale de viteză. Valoarea amenzilor a fost de aproximativ 17.000 lei. Alte 49 de sanc­ţiuni au fost aplicate în cadrul unor acţiuni desfăşurate pentru prevenirea şi reducerea numărului accidentelor de circulaţie în zona trecerilor la nivel cu cale ferată. Şoferii care nu au respectat prevederile OUG 195/2002 au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de peste 21.000 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.