Duel între două nou promovate

0
388

FC Bistriţa – Viitorul Ulmeni

Viitorul Ulmeni merge în etapa a zecea a ligii a III-a, seria a V-a, la FC Bistriţa, echipă care a promovat la rîndul ei în acest sezon al eşalonului trei. Jocul dintre bistriţeni şi maramureşeni se va consuma azi, 28 octombrie, începînd cu ora 15, pe stadionul „Jean Pădureanu”.
Cele două combatante de azi sînt vecine de clasament, trupa lui Dorin Toma şi Dănuţ Sabou ocupă locul 11, cu 10 puncte, iar FC Bistriţa se află pe poziţia 12, cu 7 puncte. Din acest punct de vedere duelul de azi are o importanţă majoră pentru ambele cluburi, care se regăsesc în zona cu probleme a clasamentului. Dacă în etapa precedentă FC Bistriţa a încasat, în deplasare, 11 goluri de la Unirea Dej, Viitorul Ulmeni a învins acasă ultima clasată, Recolta Dorolţ, cu 4-2. Bistriţenii au trimis la meciul cu Unirea Dej doar juniori, dar acum sîntem convinşi că adversarii Ulmeniului nu vor alinia aceiaşi jucători. Pentru Viitorul Ulmeni este extrem de important ca azi să nu piardă în bătălia pentru evitarea retrogradării, fiind un meci de unde jucătorii lui Dorin Toma pot scoate puncte.

Dispută între locurile cinci şi şase

ACS Fotbal Comuna Recea – Unirea Jucu

ACS Fotbal Comuna Recea va evolua în această etapă mîine, 29 octombrie, de la ora 15, cînd va primi vizita formaţiei Unirea Jucu, în lotul clujenilor regăsindu-se şi Răzvan Lupu, fost component al FCM Baia Mare.
Gruparea condusă de Romulus Buia şi Ovidiu Mic va avea o misiune dificilă, în condiţiile în care vor avea în faţă un adversar ce a legat cinci victorii la rînd. Dar şi Recea este o echipă cu jucători valoroşi, care sînt extrem de redutabili pe teren propriu şi tindem să credem că echipa noastră pleacă cu prima şansă în această confruntare. În etapa precedentă Recea a stat, iar Unirea Jucu a învins în deplasarea de la Târgu Mureş cu scorul de 2-1. Înaintea duelului direct de mîine, ACS Fotbal Comuna Recea ocupă locul 6, cu 14 puncte, iar Unirea Jucu se situează o poziţie mai sus, cu 15 puncte, iar în cazul unei victorii a gazdelor jucătorii lui Buia şi Mic vor trece peste clujeni.

Programul etapei 10 •  Astăzi, 28 octombrie, ora 15: FC Zalău – CS Oşorhei; Gaz Metan Mediaş II – CS Iernut; FC Bistriţa – Viitorul Ulmeni • Mîine, 29 octombrie, ora 15: ACS Fotbal Comuna Recea – Unirea Jucu; AFC Hermannstadt – Metalurgistul Cugir; Recolta Dorolţ – CSM Avântul Reghin; Unirea Dej – ASA Târgu Mureş II. Sănătatea Cluj-Napoca stă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.