La primul eşec

0
501

CS Minaur a suferit prima înfrîngere din actuala stagiune, scor 25-27, în deplasare la CSU Reşiţa, după ce la pauză avea un gol avantaj, scor 15-14.
Prima repriză s-a disputat sub semnul echilibrului. Niciuna dintre cele două echipe nu a reuşit să se desprindă la mai mult de un gol. Prima care a făcut acest pas a fost CS Minaur, care cu cinci minute înainte de finalul primei reprize a dus scorul la 12-10, pentru ca la pauză să intre la cabine cu un singur gol în avantaj, scor 15-14.
Echipa noastră şi-a menţinut avantajul înregistrat la pauză şi în primele zece minute ale celui de-al doilea act. De la 19-17 în favoarea noastră, CSU Reşiţa a întors scorul şi s-a dus la 21-19 în minutul 45. Trei minute mai tîrziu echipa noastră a revenit în avantaj, scor 23-22. După eliminarea Oanei Bidaşcu (3 eliminări de două minute), gazdele au marcat cinci goluri consecutive, ducînd scorul la 27-23. În ultimul minut de joc, echipa noastră a marcat două goluri, iar partida s-a încheiat cu victoria echipei CSU Reşiţa, scor 27-25. • CS Minaur Baia Mare: Claudia Cetăţeanu, Andreea Năstasa – Jenica Rudics (8 goluri), Raluca Mihai (4), Oana Bidaşcu (3), Bianca Zegrean (3), Andriyana Naumenko (3), Cristina Andriţa (2), Alexandra Pricop (2), Andreea Teckar, Iulia Bledea, Daiana Gaiu, Anamaria Iuga. Antrenoare: Simona Maior-Paşca şi Ioana Marta. (minaur.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.