Filme la Cinema City

0
373

Două lozuri
Producţia românească „Două lozuri” în regia lui Paul Negoescu (“O lună în Thailanda”), îi are ca protagonişti pe Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, şi spune povestea comică a unor oameni disperaţi care recurg la soluţia visată de noi toţi atunci când avem nevoie de bani repede şi simplu – joacă la Loto 6/49… Dar nepriceperea le va juca feste, căci, ca să câştigi la loto nu e de ajuns numai să cumperi bilet, şi acesta să fie câştigător, ci să şi ştii să ai grijă de el, să nu-l rătăceşti… Filmul poate fi urmărit în acest sfârşit de săptămână de la ora 11.40.
hoti-de-geniuHoţi de geniu
Un film de acţiune, dar şi de comedie, „Hoţi de geniu” spune povestea unui paznic de noapte de la o companie de automobile blindate din sudul Statelor Unite care organizează unul dintre cele mai mari jafuri bancare din istoria Americii. Producţia poate fi vizionată mâine, 6 noiembrie, de la orele: 11.20 şi 17.40.
Fata din tren
Romanul, apărut şi la noi cu titlul „Fata din tren”, spune povestea unei tinere femei – a cărei viaţă nu este tocmai roz – care urmăreşte în fiecare dimineaţă, luând acelaşi tren, un cuplu tânăr şi aparent perfect, ce locuieşte într-o casă de lângă calea ferată. Într-o zi vede însă ceva ce o şochează şi astfel ajunge să ia parte la vieţile pe care le-a observat doar de pe margine. Filmul încărcat de mister e programat de la ora 13.20.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.