Box Cristian Filip, locul 5 la Campionatul Mondial de Tineret

0
581

Cristian Filip, sportiv legitimat la CSŞ 2 Baia Mare (antrenor Radu Cârstea), s-a clasat pe locul 5 la Campionatul Mondial de Tineret, competiţie ce a avut loc, recent, la Sankt Petersburg, în Rusia.
Băimăreanul, antrenat la lotul naţional de Relu Auraş, a boxat la categoria 91 kg şi a fost eliminat în sferturile de finală de un indian.
CSŞ 2 Baia Mare a participat, săptămîna trecută, la Campionatul Naţional de Cadeţi de la Zalău. Antrenorul Radu Cârstea a fost prezent la această competiţie cu doi sportivi, Adrian Tocaci şi Alexandru Buciuman. Adrian Tocaci a devenit campion naţional în cadrul categoriei 44 de kg, iar Alexandru Buciuman a fost eliminat încă din primul tur de un boxer din Zalău la categoria 52 de kg. Băimăreanul, datorită rezultatelor bune din ultima perioadă, trebuia să fie cap de serie, dar cei din federaţie au decis altceva şi au hotărît să boxeze cu zălăuanul, adversar cu care trebuia să se întîlnească doar în fazele superioare ale turneului.
Cristian Filip (diriginte Radu Hotea) şi Alexandru Buciuman (diriginte Ileana Iacob) sînt elevi ai Liceului cu Program Sportiv Baia Mare (director Adrian Gherghel), iar Adrian Tocaci (diriginte Claudiu Klonovski) învaţă la Şcoala Generală „Ion Luca Caragiale” (director Felicia Bodea).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.