Nu mai ardeţi gazul de pomană, conţopiştilor din România!

0
351

După 3 ani de amânări, clădirea Staţiei CFR Sighetu Marmaţiei a fost în sfârşit reabilitată (reabilitarea interioarelor, faţadelor, înlocuirea instalaţiilor electrice, sanitare, de apă-canal, igienizarea interioarelor). Proiectul “Reparaţie Clădire Călători Staţia CF Sighetu Marmaţiei” a fost finanţat din fonduri europene. Valoarea estimată fără TVA este de 1,32 milioane de lei.
Amplele lucrări au început în februarie anul precedent, dar recepţia finală nu s-a făcut, întrucât noua reţea de termoficare cu 9 centrale termice nu a fost racordată la conducta de gaz. În încăperile în care vechile sobe de teracotă au fost demolate, lucrătorii staţiei se încălzesc cu radiatoare electrice. În grupul sanitar pentru călători şi personal, chiar dacă tâmplăria este termoizolantă, gerurile mari ar putea compromite instalaţiile. Procedurile de introducere a gazului au fost demult demarate, lucrătorii staţiei susţinând că dosarul este beton, adică s-au primit toate avizele necesare, iar firma distribuitoare de gaz ar trebui doar să pună contorul şi să facă un simplu branşament! Societatea de distribuţie a gazului susţine că procesul de obţinere a autorizaţiei este unul greoi, că mai sunt două avize în curs de soluţionare, după care se va putea solicita Primăriei autorizaţia de construcţie.
Şi uite aşa va trece timpul, frigul şi răbdarea, iar primăvara va bate-n geam cu căldura Soarelui! Soarele lor de hârtii şi birocraţii!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.