Amenzi însumînd 15.000 lei şi lemne confiscate

0
349

În urma activităţilor desfăşurate pentru prevenirea delictelor silvice şi a transportului ilegal de material lemnos, poliţiştii maramureşeni au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 15.000 lei şi au confiscat 12 mc de material lemnos.

Poliţiştii din Rona de Sus şi Rona de Jos au acţionat, joi, între orele 14-18, pe raza de competenţă, pentru depistarea persoanelor care transportă ilegal material lemnos. Ei au identificat trei persoane, care transportau cu atelaje hipo material lemnos de esenţă plop, gorun şi fag, fără a deţine documente de provenienţă. Persoanele identificate au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor legale, iar ca măsură complementară, s-a dispus confiscarea celor 4,7 mc material lemnos şi a atelajelor hipo.
Alţi 7,5 mc de material lemnos au fost confiscaţi de către poliţiştii din Suciu de Sus, care au găsit lemnul pe marginea drumului public din localitatea Lă­puş, iar în urma verificărilor efectuate nu au putut stabili provenienţa acestuia. Materialul lemnos a fost predat Ocolului Silvic Strâmbu Băiuţ iar poliţiştii continuă cercetările.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.