Adio, promovare!

0
415

• CSM Slatina – CS Minaur Baia Mare 26-21 (14-10)

Secţia feminină a CS Minaur a cedat în derby-ul promovării din deplasare cu CSM Slatina şi îşi cam poate lua adio de la promovarea directă în Liga Naţională.
Elevele antrenoarelor Simona Maior-Paşca şi Ioana Marta au avut o evoluţie modestă, cu multe greşeli, cu o apărare extrem de vulnerabilă şi cu negăsirea de soluţii, în multe momente, pe faza de atac. Putem spune că pentru adversare echipa noastră a fost o pradă foarte uşoară şi punctele adjudecate în derby-ul promovării au venit de la sine. Nici poarta nu şi-a adus ieri contribuţia, iar ce începe prost se termină şi mai… prost! Cam aşa au stat ieri lucrurile în duelul de la Slatina, cu o echipă, de pe primul loc, ce şi-a dorit mai mult cele trei puncte, ambiţia, determinarea şi lupta pentru fiecare minge fiind ingredientele cu care au fost injectate elevele lui Victorina Bora. Revenind la echipa noastră, multe dintre ele tinere şi fără experienţă, acestea au capotat într-un meci cu o asemenea miză, iar cele consacrate nu au putut să se ridice la nivelul care ar fi trebuit.
CS Minaur a condus doar o singură dată în acest meci, în prima repriză, cu 7-8, restul jocului fiind la discreţia gazdelor. O înfrîngere care ne-a arătat că echipa nu este pregătită a se lupta pentru un asemenea obiectiv şi că Slatina este pe merit în fotoliul de lider şi că merită să promoveze în Liga Naţională. Lucrurile sînt clare, CS Minaur nu mai păstrează şanse mari pentru a ajunge direct în primul eşalon, dar va evolua la barajul pentru promovare. Acolo nu avem şanse nici pe atît, unde vor fi echipe din liga naţională, dar şi din cealaltă serie, mult mai puternice din toate punctele de vedere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.