Ludovic Orban în Baia Sprie pentru susţinerea candidatului PNL la primărie

0
369

Liderul PNL la nivel central şi totodată candidat la şefia partidului a sosit luni în Maramureş. Astfel, Ludovic Orban a venit în Baia Sprie pentru a susţine candidatul liberal la primărie. De asemenea, Orban şi-a prezentat în faţa liberalilor maramureşeni şi proiectul de partid cu care vrea să câştige alegerile de preşedinte.
Orban, alături de fostul primar Dorin Paşca, i-au urat succes tânărului candidat la scrutinul din iunie: „Am venit în primul rând să fiu alături de Alin Bîrda în această zi, să particip la câteva evenimente în susţinerea candidaturii sale. De asemenea, voi participa la reuniunea Colegiului director judeţean în care îmi voi prezenta pe scurt moţiunea Partidul Naţional Liberal Forţa Dreptei. Alături de mine vor fi colegi din alte organizaţii judeţene, care îmi susţin candidatura. Deci ne vom prezenta cu toţii în faţa colegilor noştri liberali din judeţul Maramureş pentru a-i convinge să fie alături de noi la congresul din 17 iunie. Dar înainte de toate, îi doresc succes colegului nostru Alin Bîrda şi sunt convins că locuitorii din Baia Sprie vor alege continuitatea, vor alege candidatul PNL, cu atât mai mult cu cât este susţinut de fostul primar Dorin Paşca, ce nu mai este primar, nu pentru că nu mai doreşte domnia sa, ci din cauză că în România suntem „mai catolici” decât Papa în anumite privinţe. Sunt convins însă că Alin Bîrda este un om care va continua toate proiectele bune începute de predecesorul său, dar care va genera o serie de alte proiecte, astfel încât Baia Sprie să evolueze bine, să se dezvolte, iar calitatea serviciilor oferite cetăţenilor din oraş să crească şi oportunităţile de realizare a unei cariere, mai ales pentru cei tineri, să se îmbogăţească”, a spus Ludovic Orban.
Alin Bîrda, încrezător că va câştiga primăria
Candidatul PNL s-a arătat încrezător în ceea ce priveşte alegerile de luna viitoare şi totodată mulţumit de sprijinul pe care îl are de la centru: „Vizita şi sprijinul domnului Orban mă bucură foarte mult, lucru pentru care îi mulţumesc. PNL este un partid puternic, care funcţionează bine şi susţinerea mea din partea oamenilor de la vârf contează foarte mult pentru mine. M-am întâlnit în aceste zile cu băisprienii şi am simţit din plin sprijinul oamenilor. Mulţi mi-au scris mesaje în privat, să mă încurajeze să merg mai departe. Vremea noastră, a tinerilor, a venit, deşi destul de greu, însă consider că acesta este momentul în care o nouă generaţie se poate implica în politică, să schimbe ceva. De aceea, îndemn şi alţi tineri să facă acest pas. De ce am ales eu PNL? Pentru că am fost întotdeauna liberal, pentru că este cel mai vechi partid din România, unul de tradiţie şi cu viitor. Mulţumesc încă o dată tuturor şi îmi doresc să avem o campanie constructivă, în care să ne putem prezenta proiectele”, a punctat Alin Bîrda, liderul organizaţiei PNL Baia Sprie şi candidat la funcţia de primar al oraşului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.