Tabăra de selecţie de la Tărlungeni, amînată

0
1418

În perioada 23 iunie – 1 iulie, Federaţia Română de Fotbal trebuia să organizeze la Tărlungeni, în judeţul Braşov, o tabără de selecţie pentru copii născuţi în anul 2003.
Totuşi, din motive obiective, această acţiune la care trebuiau să participe 160 de juniori români a fost amînată pentru perioada 2-12 august. Printre cei 160 de juniori se numără şi cinci jucători din judeţul Maramureş – Ionuţ Pop şi Vlad Bicuschi de la Plimob Sighetu Marmaţiei, respectiv despre Paul Coza, Florin Balha şi Bogdan Jeler de la ASF Kiss Baia Mare.
În urmă cu o săptămînă, în zona Braşov-Tărlungeni au fost semnalate mai multe cazuri de meningită, unele chiar în localitatea unde trebuia să aibă loc tabăra, iar la momentul luării deciziei de a nu mai organiza această tabără, ştirile din zonă nu confereau o siguranţă absolută din punct de vedere medical pentru cei 160 de copii şi aproape 40 de adulţi care urmau să participe la acţiunea de selecţie.
În aceste condiţii, pentru a nu pune în nici un fel în pericol sănătatea copiilor care urmau să participe la acest eveniment, FRF a decis ca acţiunea de selecţie să fie amînată pînă la începutul lunii august. Totuşi, pentru că pe lista celor convocaţi se află şi 25 de juniori legitimaţi la cluburi din străinătate, Federaţia Română de Fotbal a hotărît ca aceştia să fie testaţi conform calendarului iniţial, la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea, se arată în comunicatul remis pe site-ul www.frf.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.