HHC a premiat 30 de copii buni la învăţătură

0
1139

Fundaţia Hope and Homes for Children (HHC) a premiat 30 de elevi din Baia Mare, Ardusat, Sighetu Marmaţiei şi Ocna Şugatag, pentru rezultatele bune la învăţătură obţinute în anul şcolar 2016-2017.
Toţi sunt beneficiari ai programelor desfăşurate de Fundaţie. Aceştia au primit diplome de merit, pachete cu jucării şi cadouri Rotary, fiind foarte încântaţi. La fiecare final de an şcolar, HHC premiază copiii, din programele sale, care obţin rezultate bune la învăţătură. La sediul HHC Baia Mare, au fost premiaţi 18 elevi cu vârste cuprinse între 8 şi 16 ani din casele de tip familial dezvoltate de fundaţie în Baia Mare şi Ardusat. De asemenea, la Centrul de Zi din Sighetu Marmaţiei, s-a organizat festivitatea de premiere pentru copiii silitori din casele de tip familial din Sighetu Marmaţiei şi Ocna Şugatag şi pentru cei care frecventează Centrul de Zi din Sighetu Marmaţiei. Elevii au fost felicitaţi de Bianca Stegeran, director naţional adjunct al HHC şi de Anamaria Vid-Pop, managerul departamentului Educaţie, Terapie şi Asigurarea Calităţii în cadrul HHC, precum şi de Dorina Curteanu, director adjunct al DGASPC Maramureş.
În cursul acestei luni, vor fi premiaţi şi copiii din serviciile de tip familial dezvoltate de Hope and Homes for Children din Vişeu de Sus, evenimentul urmând să fie organizat la Casa de tip familial „Carpaţi”. (IBM)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.