Mesajul domnului Sebastian Mihai Lupuţ la final de mandat

0
409

În şedinţa de Guvern care a avut loc joi, 27 iulie 2017, a fost adoptată o hotărâre de numire a unui nou prefect al judeţului Maramureş.
Acum, la final de mandat, ţin să le mulţumesc tuturor celor cu care, în calitate de prefect, am colaborat în ultimele 16 luni: structurile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne şi a Ministerului Apărării Naţionale, reprezentanţii serviciilor publice deconcentrate, primarii unităţilor administrativ-teritoriale. Mulţumesc, de asemenea, presei, care a fost aproape de Instituţia Prefectului în tot acest răstimp. Şi, nu în ultimul rând, le mulţumesc colegilor din Instituţia Prefectului – Judeţul Maramureş pentru munca depusă.
A fost onorant pentru mine să conduc acest judeţ cât am putut de bine, în spiritul legii, al corectitudinii şi al echidistanţei. Respect comunitatea în care trăiesc şi am făcut eforturi pentru a iniţia şi coordona proiecte benefice pentru judeţul Maramureş.
Îi urez succes în activitate noului prefect al judeţului Maramureş.
Sebastian Mihai Lupuţ

Sebastian Mihai Lupuţ şi Gavriş Ardelean le-au mulţumit pentru colaborare comandanţilor structurilor din subordinea MAI şi MApN

La final de mandat, cei care au condus judeţul Maramureş în ultimele luni, Sebastian Mihai Lupuţ, în calitate de prefect, şi Gavriş Ardelean, în calitate de subprefect, s-au întâlnit vineri, 28 iulie, la Palatul Administrativ, cu comandanţii şi adjuncţii structurilor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne şi a Ministerului Apărării Naţionale.
Atât Sebastian Mihai Lupuţ, cât şi Gavriş Ardelean le-au mulţumit celor prezenţi pentru buna colaborare pe care au avut-o de-a lungul timpului. Ei au arătat că în structurile MAI şi MApN lucrează oameni care au dat dovada profesionalismului lor în fiecare dintre ocaziile în care au intervenit. Sebastian Mihai Lupuţ şi Gavriş Ardelean şi-au exprimat speranţa că se vor mai întâlni cu foştii colaboratori în ocazii mai fericite şi mai puţin tensionate decât situaţiile de urgenţă.
Comandanţi ai unor structuri au declarat că, de-a lungul mandatului, conducerea judeţului a fost foarte receptivă şi a acţionat cu rapiditate, chiar dacă a traversat o perioadă dificilă, în care au avut loc trei scrutine electorale, deloc uşor de gestionat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.