Cadoul administraţiei băimărene pentru elevi: “Primul meu ghiozdan” oferit personal de Cătălin Cherecheş pentru 1.200 de elevi din clasa pregătitoare

0
350

A sunat din nou clopoţelul. Şcolile băimărene s-au umplut din nou de elevi. Emoţia unui nou început s-a văzut pe chipul inocent al copiilor. Mai ales pentru cei din clasele pregătitoare. A devenit o tradiţie pentru Cătălin Cherecheş să treacă prin şcolile băimărene şi să ofere rechizite şi ghiozdane în cadrul proiectului “Primul meu ghiozdan”. Astfel, pentru peste 1.200 de elevi bucuria noului an şcolar s-a dublat. Micuţii au apreciat cadoul primit din partea primarului Cherecheş şi a reprezentanţilor Serviciul Public de Asistenţă Socială.
Cătălin Cherecheş, primarul Municipiului Baia Mare: Pentru al treilea an şcolar consecutiv, am avut plăcerea să fiu alături de micuţii care păşesc pentru prima dată în şcolile din Baia Mare. Astăzi, împreună cu colegii mei de la Serviciul Public de Asistenţă Socială, am împărţit ghiozdane şi rechizite elevilor din clasa pregătitoare. În cadrul acţiunii „Primul meu ghiozdan”, 1.212 elevi vor beneficia de rechizite şi ghiozdane gratuite.
Pentru micuţii care acum intră pentru prima dată pe poarta şcolii este extrem de important să se bucure de toate cele necesare pentru a putea învăţa şi a se pregăti pentru viitorul lor profesional. La fel cum foarte important este ca toţi elevii să aibă parte de condiţii bune, la aceleaşi standard.
Cătălin Cherecheş, primarul Municipiului Baia Mare: Este un demers care arată grijă noastră faţă de copii şi faţă de viitorul nostru. Este important ca toţi elevii să aibă parte de cel puţin aceleaşi standard. Sunt copii care provin din familii cu posibilităţi mai reduse şi ne dorim ca acest lucru să nu reprezinte o concurenţă. De aceea, şi în acest an şcolar, toţi elevii care frecventează clasa pregătitoare vor fi la acelaşi nivel din punct de vedere al rechizitelor şi al ghiozdanelor.
Într-o unitate de învăţământ, toţi elevii trebuie să aibă şanse egale la educaţie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.