Gaşca Zurli revine în Baia Mare

0
674

În 3 octombrie, Gaşca Zurli pleacă în turneu. Cele mai îndrăgite personaje din România vor ajunge în această toamnă în 10 oraşe, cu cel mai nou spectacol al trupei – „Hai la masă!” e o producţie nouă, savuroasă, pe placul celor mici şi al celor mari, care îşi propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea bună, cu apa şi, mai ales, cu statul la masă. Obiceiurile alimentare sănătoase sunt prezentate în maniera Zurli, jucăuş şi colorat, prin cântece şi întâmplări simpatice, pline de învăţăminte. Noul personaj, adorabilul Bucătăraş Zurli, devine aliatul părinţilor, în bucătărie. El ştie trucuri despre mâncarea făcută cu dragoste şi poveşti care să-i ţină pe copii cu gura deschisă. “Hai la masă!” demontează ideea că „masa” este un chin pentru cei mari şi cei mici, deopotrivă, dificilul moment când trebuie să cadă de acord asupra a ce, când, cum şi cât mănâncă.
Versurile noilor cântece poartă semnătura Mirelei Retegan, femeia care a creat fenomenul Zurli. Tot ea semnează şi scenariile spectacolelor Găştii Zurli. Cu fiecare producţie, Mirela reuşeşte să-i împrietenească pe copii cu obiceiurile pe care, în genere, părinţii sunt nevoiţi să le impună. Premiera spectacolului va avea loc la începutul lunii octombrie.
În fiecare oraş în care Gasca Zurli va ajunge, Tanti Prezentatoarea – Mirela Retegan a pregătit pentru micii prieteni surprize şi concursuri cu premii. Biletele s-au pus in vânzare online pe www.eventim.ro şi magazinele partenere Eventim din oraş. În Baia Mare, Gaşca Zurli va poposi în 4 noiembrie, la Sala Polivalentă „Lascăr Pană”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.