La Şcoala nr. 2 Baia Sprie – Spaţiul verde a fost amenajat de părinţi

0
538

În vacanţa de vară, cadrele didactice şi Asociaţia Părinţilor de la Şcoala nr. 2 din oraşul Baia Sprie au amenajat curtea interioară. „Meşterul” lucrărilor executate a fost directorul şcolii, Emil Petric, care a pus suflet şi a muncit din greu pentru ca, la reluarea cursurilor, proiectul să fie finalizat. Lucrările au constat în terasarea terenului denivelat, plantarea de arbuşti ornamentali şi flori, săparea de şanţuri pluviale, placarea aleilor cu piatră, ridicarea de ziduri de piatră.
Directorul Emil Petric ne-a spus: „Scopul proiectului a fost să oferim un exemplu pozitiv generaţiei tinere, în care ne punem speranţa. Nu ne-a fost uşor, am depus multă muncă fizică, pe o căldură adesea toridă, aproape zi de zi, însă am trecut peste toate şi am realizat ceva frumos. Le mulţumesc tuturor celor care au fost aproape de mine şi nu m-au lăsat la greu”.
Lucrarea a fost sfinţită de preotul Jean Suărăşan Pop, în prezenţa cadrelor didactice, a reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş şi a oficialităţilor locale, în frunte cu primarul Sebastian Alin Bîrda, viceprimarul Tiberiu Barkoczi şi directorul economic Alin Bozga.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.