A pierdut controlul şi a intrat într-un parapet în Hărniceşti

0
268

Sâmbătă, la ora 09:45, poliţiştii au fost sesizaţi că, pe DN18, în localitatea Hărniceşti, s-a produs un accident de circulaţie.
Un sighetean, de 23 de ani, care conducea un autoturism înspre Baia Mare, într-o curbă periculoasă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. Autoturismul a părăsit partea carosabilă, s-a lovit de un parapet, a fost proiectat în gardul unui imobil iar apoi s-a răsturnat pe plafon. Conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare. Acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În Borşa, cu permisul suspendat
O conducătoare auto şi 3 copiii au suferit leziuni corporale

Tot sâmbătă, la ora 21:30, poliţiştii au intervenit pentru soluţionarea unui alt accident rutier, produs pe strada A.I. Cuza din Borşa.
Un tânăr, de 29 de ani, din oraş, care se deplasa înspre Complexul Turistic Borşa, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul în momentul în care conducătoarea acestuia a efectuat un viraj spre stânga, cu intenţia de a intra pe strada Armoniei. În urma coliziunii, conducătoarea auto şi trei copii, în vârstă de 9, 11 şi 12 ani, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale, fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că femeia implicată în accident avea permisul de conducere suspendat.

În Vişeu de Sus – A intrat cu autoturismul într-o turmă de oi

Duminică dimineaţa, la ora 04:50, poliţiştii din Vişeu de Sus au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier.
Un tânăr, de 20 de ani, din Leordina, care se deplasa cu un autoturism pe strada Dragoş Vodă, din oraş, a lovit o turmă de oi aflată pe partea carosabilă. În urma impactului, 18 oi au murit. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la Spitalul Vişeu de Sus unde i-au fost recoltate probe de sânge.

Accidentaţi pe trecerea de pietoni în Baia Mare

Duminică seara, la ora 19:40, doi băimăreni, de 37 şi 45 de ani, care s-au angajat regulamentar în traversarea străzii Minerilor, au fost surprinşi şi accidentaţi de un autoturism, condus de un tânăr, de 19 ani, din localitatea Vad.
Cei doi băimăreni răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean iar unul dintre ei a rămas internat. Tânărul de la volanul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.