Mihaela Boşca, cea mai frumoasă româncă din lume

0
1119

• Maramureşeanca urmează să ne reprezinte ţara la Miss World 2017 •

În urma selecţiei naţionale Miss World România 2017, organizată duminică, 1 octombrie în capitală, de către agenţia ExclusivEvent, agenţia deţinătoare a licenţei Miss World România în ţara noastră, Mihaela Boşca a fost desemnată oficial să reprezinte România în cadrul competiţiei Miss World 2017, competiţie care se va desfăşura în acest an în Sanya – China, celebrând cea de-a 67-a ediţie, în perioada 20 octombrie – 18 noiembrie 2017.
Marea finală va avea loc în data de 18 noiembrie. În competiţie vor fi prezente aproximativ 120 de candidate din tot atâtea ţări, marele premiu fiind în valoare de 100.000 de dolari americani.
Mihaela Boşca are 26 de ani, 1.78 m înălţime, dimensiunile sale sunt 90-61-91 şi este născută în Maramureş.
Mihaela scrie poezii, este pasionată de dans, sport, limba latină, skydiving, lectură, karting, înot, însă cel mai mult dorindu-şi să se implice în viitor în cât mai multe proiecte de caritate şi voluntariat pe plan naţional şi internaţional. Îndrăgostită de plaiurile sale natale – Maramureşul – „raiul pe pământ” aşa cum îl denumeşte ea, Mihaela este implicată mereu în diverse proiecte caritabile în această zonă, dorindu-şi să promoveze pe plan mondial tradiţiile, cultura şi turismul maramureşean.
Mihaela a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universităţii de Nord din Baia Mare şi studiază în prezent Public Speaking and Confidence cu Alina Haiduc Sukumaran în cadrul celei mai renumite organizaţii de Leadership din lume – John Maxwell. Vorbeşte fluent limbile franceză şi engleză. Ca şi planuri de viitor Mihaela îşi doreşte o carieră de regizor, visul ei fiind să câştige titlul Miss World 2017 şi datorită acestei notorietăţi să se poată lansa în industria cinematografică.
„Câştigarea titlul Miss World România şi aducerea coroanei Miss World în România a fost la propriu visul meu de când eram mică. Prima parte a visului mi s-a împlinit şi sper, cu ajutorul lui Dumnezeu, să-mi împlinesc visul 100% pe 18 noiembrie în China! Sunt extrem de onorată să îmi reprezint frumoasa ţară pe scena Miss World 2017 promiţând maramureşenilor mei şi tuturor românilor să-i fac mândri prin prestaţia mea şi rezultatele mele.
Voi promova România şi turismul României, în faţa a sute de milioane de telespectatori din întreaga lume, încercând să depăşesc performanţa Ioanei Boitor, clasată pe locul 2, care a câştigat titlul First Runner-up în cadrul ediţiei din 2006 a competiţiei Miss World, cea mai bună performanţă a unei românce într-o competiţie internaţională de frumuseţe majoră.
Toţi maramureşenii sunt invitaţi să urmărească evoluţia Mihaelei din perioada 20 octombrie – 18 noiembrie 2017 din Sanya – China, vizitând pagina sa oficială de Facebook „Miss World Romania”- a declarat Mihaela Boşca.
(i.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.