La propunerea primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, veste bună pentru băimăreni! Taxele şi impozitele locale rămân neschimbate în 2018

0
452

Anunţul a fost făcut de primarul municipiului Baia Mare în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local Baia Mare, desfăşurată în 21 decembrie. Astfel, Cătălin Cherecheş a propus ca nivelul taxelor şi impozitelor locale pentru 2018 să nu fie majorat, ci să fie menţinut la nivelul celor din acest an.
”Vreau să le spun tuturor că impozitele şi taxele locale pentru 2018 nu se majorează. Mai mult decât atât, vreau să menţionez că în 2015, spre exemplu, impozitele pentru clădirile rezidenţiale ale persoanelor fizice erau de 0.01 %, iar în 2016 le-am scăzut. La fel am făcut şi în cazul persoanelor juridice. Aşadar, propunerea mea şi a celor care alcătuiesc majoritatea în Consiliul Local, este că impozitele şi taxele nu se majorează în 2018”, a spus primarul Cătălin Cherecheş.
De asemenea, la iniţiativa primarului Cătălin Cherecheş, taxele pentru ocuparea domeniului public vor scădea în 2018 la jumătate faţă de nivelul actual.
Proiectul de hotărâre care stabileşte că anul viitor băimărenii vor plăti aceleaşi impozite şi taxe ca anul acesta va fi supus spre aprobare consilierilor Municipiului Baia Mare în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local Baia Mare, programată să se desfăşoare în zilele următoare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.