Deputatul Todoran: Iohannis, preşedintele de carton. Ghinion!

0
252
Adrian Todoran, deputat Partidul Mişcarea Populară Maramureş

În plin scandal pornit de la poliţistul acuzat de pedofilie, când Ministerul de Interne pare scăpat de sub control, tensiunile acumulate în interiorul coaliţiei de guvernare afectează stabilitatea ţării. Vizat de critici, pentru situaţia actuală, este şi preşedintele Klaus Iohannis. Opoziţia îi cere să intervină şi să ceară liderilor politici restabilirea statului de drept.
Într-o postare publicată pe contul de Facebook, deputatul PMP de Maramureş, Adrian Todoran, afirmă că pasivitatea preşedintelui nu ajută cu nimic, acesta având datoria de a genera fermitate atunci când este vorba de problemele majore ale ţării.
„Este incredibil de câtă iresponsabilitate poate da dovadă preşedintele Klaus Iohannis, într-un moment în care ţara a ajuns să fie guvernată de nişte personaje care o confundă cu o jucărie. Ministrul de Interne nu este capabil să îl schimbe pe inspectorul general. Premierul este tare în clanţă doar în faţa camerelor tv, dar nu o poate înlocui pe Carmen Dan, ridiculizată de orice poliţist care şi-a deschis cont de Facebook.
În anul Centenarului pentru România, extremiştii cer autonomie pentru Ţinutul Secuiesc. O palmă ruşinoasă încasată de autorităţile române, dar sancţionată doar de premier, într-o formă prin care a reuşit să inflameze şi mai tare lucrurile.
Sistemul judiciar se clatină la vârf. Problema magistraţilor acoperiţi şi cea legată de Legile Justiţiei adună tot mai multe tensiuni, acestea ducând la nesiguranţa conferită activităţii judecătorilor şi procurorilor.
Ce face domnul Iohannis în tot acest timp? Ce face preşedintele garant al respectării principiului separaţiei puterilor în stat şi al neamestecului politicului în sfera justiţiei? Ce face liderul naţiei atunci când ţara riscă un conflict interetnic deschis?
Continuă să aibă aceeaşi mină zâmbitoare, ca şi cum nu s-ar întâmpla nimic, iar poporul nu ar mai putea de fericire, văzând câtă bunăstare îi aduce tagma celor care îl conduc.
Pentru asta a fost ales preşedinte? Atunci, da… GHINION!”, precizează deputatul PMP Adrian Todoran.

Cătălin MAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.