Vernisajul expoziţiei de artă plastică Colaj

0
248

La Salonul artelor din cadrul Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu”, a avut loc vernisajul expoziţiei de artă plastică Colaj. Lucrările expuse au fost realizate de elevii claselor V-IX, sub coordonarea profesorilor de specialitate din cadrul Colegiului de Arte (dir. prof. dr. Dan Filip), Catedra de Arte Plastice: Cristina Cucu, Mirela Stan, Alexandra Chiorean, Cristina Băbuţa şi Anca Băbuţa.
Mesajul de bun venit din partea Bibliotecii Judeţene a fost adresat de Corina Şpan, şef serviciu Secţia pentru copii. Despre lucrările din expoziţie a vorbit prof. dr. Eniko Botiş, la vernisaj fiind prezentă şi doamna inspector de specialitate, prof. Cristina Ioan din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş.
Eleva Alessia Lazea din clasa a VII-a C a primit un premiu special din partea Asociaţiei Culturale „Ars Mundi”. De asemenea, doi elevi din fiecare clasă au fost felicitaţi şi au primit diplome acordate de prof. Cristina Băbuţa.
Vernisajul a fost însoţit de un recital muzical: flaut prof. Miriam Tohătan, acompaniată la pian de Smaranda Gregorian. Evenimentul cultural artistic se derulează în cadrul Proiectului de parteneriat educaţional Creativitate şi culoare în universul copilăriei (2016-2018), încheiat între Colegiul de Arte şi Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu”, respectiv susţinut de Inspectorul Şcolar Judeţean Maramureş. Vernisajul s-a bucurat de un număr mare de participanţi: elevi expozanţi, cadre didactice de la Colegiul de Arte, părinţi şi admiratori. Expoziţia este găzduită în perioada 19-30 martie. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.