Un băimărean, în finala Next Top Model Canada

0
423

Eduard Soponar, un tânăr model de 23 de ani, originar din Baia Mare, va participa spre finalul lunii în finala competiţiei Next Top Model Canada. Evenimentul va reuni 30 de băieţi şi 30 de fete, iar premiul cel mare este de 15 milioane de dolari.

Pe postul naţional de televiziune

Preselecţia pentru Next Top Model Canada a avut loc de curând, iar această etapă a competiţiei a atras peste 1.000 de concurenţi. Dintre aceştia au fost selectaţi 100 de tineri care, ulterior, au participat la o nouă etapă a competiţiei. „Aceşti 100 de concurenţi selectaţi au trebuit să fie, mai apoi, votaţi pentru a intra într-un Top 30, aceş­tia urmând să participe la finala programată pentru perioada 23-26 mai care se va desfăşura la Toronto, Canada”, a explicat designerul vestimentar Lorand Coza, prieten al băimăreanului Eduard Soponar. Aşadar, în finala care va avea loc spre finalul acestei luni, se vor întrece 30 de băieţi şi 30 de fete. „Etapa finală va cuprinde patru probe pentru concurenţi: defilare pe pasarela de modă în cadrul Toronto Fashion Week, şedinţă foto, expunerea poveştii de viaţă a fiecăruia şi o ultimă probă, surpriză. Întregul spectacol va fi difuzat de postul de televiziune naţional din Canada”, a adăugat Lorand Coza.

Propria agenţie de modeling

Toţi cei 60 de finalişti se vor lupta pentru marele premiu, anunţat a fi de 15 milioane de dolari. „Câştigătorii cei mari vor fi un băiat şi o fată. Aceş­tia vor împărţi premiul de 15 milioane de dolari care va fi folosit pentru: realizarea unui întreg portofoliu foto cu unul dintre cei mai buni fotografi canadieni, şcolarizarea în cadrul Academiei de Modă, apariţia pe o copertă şi realizarea unui pictorial într-o revistă de modă canadiană, premii în haine şi produse de frumuseţe oferite de sponsorii evenimentului”, a subliniat designerul vestimentar. Băimăreanul care ne va reprezenta în această finală este stabilit în Canada de opt ani şi, de curând, şi-a deschis propria agenţie de modeling. „Eduard este un tânăr băimărean care ne face mândri peste hotare. El este plecat, alături de părinţii săi, în Canada, de opt ani, fiind stabiliţi în oraşul Calgary (provincia Alberta, n.r.). De curând, şi-a deschis propria agenţie de modeling, numită „Monica Model Management”. Numele agenţiei a fost dat după cel al mamei sale, ca urmare a respectului pe care i-l poartă atât pentru frumuseţea exterioară, cât şi pentru cea interioară”, a concluzionat Lorand Coza.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.