A apărut Republica IMM

0
153

Din această săptămână, antreprenorii români au acces la Republica IMM, prima platformă integrată de planificare, demarare, administrare, dezvoltare şi finanţare a afacerilor.
Cei care vor intra în platformă vor avea acces la 30 de secţiuni specializate, care oferă 100 de cursuri video exclusive şi 50 de resurse premium, instrumente digitale personalizate de gestionare a afacerii şi sprijin în dezvoltarea planului de business.
Republica IMM aduce împreună 20 de mentori şi experţi care să-i ghideze pe antreprenorii din comunitate. În ce priveşte oportunităţile de finanţare, aceştia au acces la peste 14.000 de fonduri de investiţii, acceleratoare şi vehicule de finanţare la nivel naţional şi internaţional.
Republica IMM se adresează întreprinzătorilor români dornici să îşi crească afacerile. Aceştia pot fi antreprenori Wannabe (cei care vor să îşi deschidă o afacere), în ipostaza de Start-Up (o afacere recent lansată, cu o vechime de 1-3 ani), sau în etapa Scale-Up (firmă aflată în faza de creştere accelerată, maturizată, sau care îşi propune să crească accelerat).
Acestora, platforma le va aduce valoare prin serviciile de mentorat şi interacţiunile în timp real cu experţi. În plus, utilizatorii platformei au beneficiul ca toate informaţiile să fie monitorizate într-un singur loc.
Principalele probleme cu care se confruntă antreprenorii români sunt lipsa de planificare a afacerii, gestionarea defectuoasă a lichidităţii şi a echipei şi lipsa de educaţie antreprenorială.
Echipa din spatele proiectului îşi propune ca prin acesta să elibereze 1.000 de antreprenori români din toată ţara şi din toate domeniile de activitate, de probleme financiare, managementul operaţional şi grijile afacerii din viitor.
Într-un interval de 1 an şi 6 luni de utilizare a platformei, fondatorii Republicii IMM îşi propun să intre în contact cu 100.000 de antreprenori şi oameni din companiile româneşti la întâlniri şi evenimente online şi offline. Scopul este ca dintre aceştia cel puţin 1% să devină „cetăţeni” ai Republicii IMM.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.