6 situaţii de urgenţă

0
154

• Vineri, 29 iunie, în jurul orei 14.30, două echipaje de stingere şi unul de prim ajutor SMURD, din cadrul Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuş, au acţionat pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu la o magazie a unei firme, situată pe strada Ştrandului din oraş. Au ars circa 200 kilograme de deşeuri de hârtie şi lemn.
• Sâmbătă, pompierii din Vişeu de Sus au intervenit în sprijinul unei familii din oraş, la evacuarea apei din subsolul gospodăriei acesteia, situată pe strada Rândunelelor.
• În dimineaţa zilei de 1 iulie, pompierii băimăreni au acţionat la localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară din localitatea Tăuţii Măgherăuş. Din păcate, în urma incendiului, un bărbat, de 55 de ani, care obişnuia să se adăpostească în maşină, şi-a pierdut viaţa.
• Duminică, la ora 18, un echipaj al Pichetului de Pompieri Târgu Lăpuş a pornit spre localitatea Răzoare, într-o misiune de căutare a unui bărbat, în vârstă de 80 de ani, dispărut de acasă. La scurt timp după apel, bătrânul s-a întors singur acasă.
• În dimineaţa zilei de 2 iulie, în jurul orei 02.30, pompierii băimăreni au acţionat pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un container metalic de deşeuri, amplasat pe strada Păltinişului. În urma incendiului au ars circa 500 kilograme de deşeuri menajere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.