Voluntariat în Spania

0
71

Tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, care au cunoştinţe minime de limba engleză şi deţin un card european de sănătate (cunoaşterea limbii spaniole constituie un avantaj) pot aplica pentru un stagiu de voluntariat programat în perioada 21 octombrie a.c. – 22 iulie 2020, la Centrul pentru Tineret Imagina din Alcobendas, Spania, mijlocit de Asociaţia „Team for Youth” Baia Mare.
În cadrul acestui proiect, o echipă de voluntari internaţionali va promova voluntariatul, va experimenta metode de educaţie nonformală alături de tinerii locali şi va activa comunitatea locală în activităţi cu tematică socială. Beneficii: rambursarea costurilor de transport dus-întors (în limita a 360 de euro); bani pentru mâncare şi bani de buzunar; cazare într-un apartament închiriat în centrul oraşului; transport gratuit în deplasări şi suport logistic pentru activităţi; un mentor care se va asigura că procesul de învăţare şi dezvoltare personală se desfăşoară în mod optim; un certificat de tip Youth­pass care să ateste experienţa internaţională ca experienţă de învăţare; cursuri online gratuite de limba spaniolă; asigurare medicală complementară, pe toată durata stagiului; un Pre-Departure training alături de membrii echipei “Team for Youth”.
Doritorii pot obţine mai multe informaţii la adresa de email remus@ t4uth.ro. Termenul limită pentru aplicare este 30 aprilie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.