Slovenia – restricţii de circulaţie din 1 iunie

0
53

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească pe teritoriul Republicii Slovenia că, începând cu data de 1 iunie 2019, se restricţionează, parţial, circulaţia autovehiculelor de transport marfă, în zona de nord – est a ţării.
Accesul vehiculelor cu masă totală maximă autorizată de peste 7,5 tone care tranzitează Republica Slovenia va fi interzis pe drumurile regionale din Carinthia, Drava şi Mura. Punctele de trecere a frontierei Bistrica ob Sotli, Središče ob Dravi, Zavrč şi Dobovec vor fi afectate şi circulaţia va fi deviată pe autostradă (A1, A4 sau A5, după caz). Singurele excepţii permise sunt transporturile care au ca destinaţie puncte de încărcare / descărcare situate în aceste regiuni.
Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Ljubljana: +38615058294, +38615057335, iar dacă se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie numărul european unic de urgenţă 112 şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Republica Slovenia: +38640980068.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.