CS Minaur Baia Mare – CFR Cluj-Napoca II 0-0

0
97

CS Minaur Baia Mare şi CFR Cluj-Napoca II au terminat nedecis amicalul desfăşurat ieri, la prânz, pe stadionul „Viorel Mateianu”, 0-0. Pentru galben-albaştri a fost al doilea meci de verificare, în primul băimărenii dispunând, sâmbăta trecută, de Unirea Dej, în deplasare, cu scorul de 5-0.
Băieţii antrenaţi de Dorin Toma au dominat partida cu puştii CFR-ului, însă au irosit cu nonşalanţă şase sau şapte ocazii clare de gol, pe undeva normal, în condiţiile în care jucătorii acuză o stare de oboseală accentuată în această perioadă de pregătire. Important este că băimărenii au ajuns la finalizare şi au pus în pericol poarta adversă, capitol care poate fi îmbunătăţit în perioada lungă până la debutul în noul sezon. • CS Minaur Baia Mare • Prima repriză: Juhasz (23, Dombrady) – Lihet, Prunescu, Suciu, Şerban, Piper, Răzvan Rus, Stanciu, Coroian (18, Giurgiu), Bedea, Muscă. • Repriza a doua: Dombrady (60, Danciu) – Duruș, Prunescu, D. Simion, Lupu, Giurgiu, Groza, Bococi, Cubaș, C. Tutuța, Lemac.
Echipa pregătită de Dorin Toma, Vlad Ungureanu și Marius Marian are perfectate și alte jocuri de pregătire. Pe 27 iulie, Minaur va juca la Satu Mare cu CSM, iar pe 31 iulie va avea loc revanșa cu sătmărenii, în Baia Mare. În zilele de 3 și 7 august va avea loc o dublă cu Gloria Bistrița, iar în 10 august este programat returul cu Unirea Dej, în Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.